MentorRing i Uppsala län
- ge din idé kraft att lyfta

Med start i vår kommer kvinnor under handledning av Annika Winell kunna utveckla sina uppfinningar med stöd av idéutvecklingsmetoden MentorRing.

Metoden förkortar väsentligt tiden från idé till färdig produkt eller tjänst på marknaden. Genom att delta i en
MentorRing får du konkret hjälp med att förverkliga din idé genom ett strukturerat och dynamiskt vis. Dessutom ger mentorskapet mellan deltagarna ett unikt stöd. Alla är mentorer åt varandra. En viktig effekt är att deltagarna får både kompetenshöjning och ett professionellt nätverk.

I en MentorRing träffas deltagare vid 10 tillfällen. Gruppen består av 8-10 deltagare som alla har en utvecklingsbar idé. Samtliga deltar i gruppen under sekretess. Gruppen leds av en handledare som är utbildad av Svenska Uppfinnareföreningen i metoden och konceptet MentorRing®.

 

Du kommer med i ett utvecklande nätverk

Aktiviteter som främjar ett mer permanent nätverk av kvinnor som uppfinner i Uppsala län är en viktig målsättning med MentorRing. I deltagaravgiften för MentorRing ingår ett medlemskap i Svenska Uppfinnareföreningen under året 2014. 

Intresseanmälan kan du göra nedan för att delta i MentorRing och för att komma i kontakt med handledaren.
Läs mer här om MentorRing

 

Handledare i Uppsala län

Annika Winell
Mobil 070-631 25 20
E-post

Har du din inre drivkraft för att förverkliga en idé? Då ska du ta plats i den MentorRing jag att kommer handleda i Uppsala län. 

Annika Winell, uppfinnare, entreprenör

Finansiering

MentorRing i Uppsala län har finansiering från
Regionförbundet i Uppsala län genom Tillväxtverkets program Främja kvinnors företagande. Projektägaren är Svenska Uppfinnareföreningen.

 

Om kvinnor drev företag i samma utsträckning som män skulle det finnas
7 000 fler företag bara i Uppsala län i dag. Det skulle ge fler jobb och en mer jämställd tillväxt. 

Tomas Stavbom, chef regional utveckling på Regionförbundet Uppsala län.

Intresseanmälan MentorRing Uppsala våren 2014

 

 

 

Tid: Mars till oktober 2014 med 10 tillfällen. Varje träff pågår i 3 timmar. Räkna med att tid måste avsättas mellan varje träff.

Kostnad: ?? kronor inklusive moms (medlemskap i Svenska Uppfinnareföreningen ingår)

Anmälan: Begränsat antal deltagare, urval kommer att ske.

 

Svenska Uppfinnareföreningen är en ideell, allmännyttig förening, opolitisk förening som sedan 1886 arbetar för att främja uppfinnandet och innovationsklimatet i Sverige. Föreningen har närmare 3 000 medlemmar. Lokala medlemsföreningar finns runt om i landet och det centrala kansliet är placerat i Stockholm. Kvinnor i föreningen samlas i nätverket QUIS, Qvinnliga Uppfinnare i Sverige.  Genom nätverket har metoden MentorRing utvecklats.